Om

Välkommen!

Jenny heter jag och driver Jennys.pastry. För mig är varje tillställning unik och jag lägger ner hela min själ för att göra mina kunder nöjda, vare sig det gäller tårtor, bakverk eller delikatesser. Jag har så länge jag kan minnas haft ett väldigt stort intresse för gastronomi men specificerat mig inom bakning och desserter.

Jag bär med mig mina rötter i allt som jag gör. Min farmor – som var same, från henne har jag med mig att ta tillvara på allt och att inget får gå till spillo. Att njuta och ta tillvara på det vackra och goda som naturen har att erbjuda oss. När man tillagar så gör man det från grunden – inga halvfabrikat, skulle det ta tre dagar att koka en gryta så tar det tre dagar att koka en gryta (så inga halvfabrikat).
Min mormor – som var fiskarhustru, har lärt mig allt jag kan om handarbete, även hon var ”allergisk” mot halvfabrikat – allt görs från grunden och med mycket smör & mycket kärlek.

Då jag älskar att skapa så ligger även att designa inredning mig varmt om hjärtat. Gjuter en del i betong, egendesignade alster inom stickning/virkning. Ett annat stort intresse jag har är odling och trädgård. Att kunna odla sin egen mat och göra fantastiska delikatesser, desserter och bakverk är ju helt underbart, att dessutom kunna odla många ätbara blommor och att dekorera mat & bak med är pricken över i:et, för att sätta färg på sin tillvaro är livets grädde på moset. 

Hoppas Ni hittar det Ni söker på Jennys.pastry så hörs & ses vi!

Annons